Prostreno.cz

Tuňáková pomazánka s celerem

Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.

  • 20min

    20min příprava

  • 350 kJ / 83 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na

  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 200 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
  • 50 g mrkve - strouhané
  • 50 g celeru - strouhaného
  • 1 ks jarní cibulky - najemno nasekaná
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Lehce okapaného tuňáka dejte do misky.
  2. Přidejte mrkev, celer, jarní cibulku, majonézu a jogurt.
  3. Všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.
  4. Podávejte nejlépe s celozrnným chlebem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tuňáková pomazánka s celerem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat