Tuňáková pomazánka s celerem
Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.
-
-
350 kJ / 83 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky3g
Ingredience na
- 1 lžíce
majonézy
- 1 lžíce
bílého jogurtu
- 200 g
konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
- 50 g
mrkve
- strouhané
- 50 g
celeru
- strouhaného
- 1 ks
jarní cibulky
- najemno nasekaná
- 1 lžíce
citronové šťávy
- 2 špetky
mletého pepře
- 2 špetky
soli
Postup přípravy
- Lehce okapaného tuňáka dejte do misky.
- Přidejte mrkev, celer, jarní cibulku, majonézu a jogurt.
- Všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.
- Podávejte nejlépe s celozrnným chlebem.