Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tuňáková pomazánka s celerem

lanvin
0hlasů
Hodnotit

20min

20min příprava

338 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky3g sacharidy10g bílkoviny

Strouhaný celer dodá pomazánce lehce oříškovou chuť.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 200 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
  • 50 g mrkve - strouhané
  • 50 g celeru - strouhaného
  • 1 ks jarní cibulky - najemno nasekaná
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Lehce okapaného tuňáka dejte do misky.
  • Přidejte mrkev, celer, jarní cibulku, majonézu a jogurt.
  • Všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.
  • Podávejte nejlépe s celozrnným chlebem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

0 hlasů
20min 521 kJ 85 Kč
Sýrová pomazánka s ředkvičkami

Sýrová pomazánka s ředkvičkami

2 hlasy
20min 168 kJ 90 Kč
Sýrová pomazánka

Sýrová pomazánka

6 hlasů
25min 434 kJ 99 Kč
Sladká jablečná pomazánka

Sladká jablečná pomazánka

1 hlas
60min 318 kJ 50 Kč
Jednoduchá pomazánka z avokáda

Jednoduchá pomazánka z avokáda

1 hlas
20min 1230 kJ 99 Kč
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

6 hlasů
25min 807 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření