Prostreno.cz

Komentáře k receptu

baba z brna 22.03.2010

tak na to bych nemela nervy se s tim patlat, ale vypadaji fakt luxusne.. asi to cestou domu vezmu kolem cukrarny

Kelly 19.04.2010

Tak já jsem je zkoušela, musím říct, že to bylo paltání dosti, ale výsledek.....excelentní. Byla jsem oceněna mnoha obdivnými komentáři. Takže to určitě zkuste taky.

hr fr 14.05.2010

No, vypadá to opravdu krásně a zítra to zkusím, místo krému dám tvarůžek s vanilkovým cukrem a žloutkem, aby to bylo trošku light.... a uvidíme, jak se zadaří..:-P

verča 22.05.2010

je to jednoduché, já ten recept používám 5 let, zvládne to i náctiletí*1*

Čaris 29.07.2010

Před chvílí jsem je dodělala a už je jich polovina pryč - baštili mi to ještě zpod rukou. :-p Jen pár věcí ... pekla jsem je na 200°C - 14 minut, pak vypla troubu a nechala je ještě 5-6 minut jen dojít a bylo to úplně dostačující. Navíc jsem vrchní část polila polevou z vody, cukru a pudinkového prášku. ... Dle mínění rodiny - lepší než z obchodu *1* ... Takže rozhodně doporučuju ;-) Ňam!

Čaris 30.07.2010

... ještě dodatek k mému předchozímu vzkazu... Je pravda, že jsem je pekla mnohem kratší čas, ale taky to byly minivěnečky - kroužky nastříkané do průměru cca 4cm. Tak možná proto stačilo méně času. ... A ještě tip na absolutně hlaďoučké těsto - už na ohni jsem ho míchala elektrickým šlehačem na nejpomalejší režim. Vejse jsem pak všlehala naopak na nejvyšší (jako když se šlehá třené těsto) ... Hlaďoučké jako dětský prdýlka :-)

Jarmila 11.08.2010

Recept bych rozdělila na odpalované těsto a krém. Tohle je napsané dost nepřehledně, jeden aby luštil co kam patří.

Marie 23.08.2010

Recept v pořádku, jen doporučuji vejce vmíchávat postupně, těsto nesmí být řídké, jinak se věnečky roztečou (záleží na velikosti vajec!). Dobrou chuť:-D

Anny 26.05.2011

Vyzkoušela, ocenila :-) jsou výborné<3

Anonym 23.11.2012

Anonym 11.01.2013

Anonym 30.01.2014

Mersim 17.01.2015

jarmila67 30.01.2015

Pherenike 06.02.2015

Anonym 26.02.2015

Tereza7 16.03.2015

adion011 07.08.2015

Lenka 24.09.2015

Zajímavý recept, určitě vyzkouším. Jen se chci zeptat - potřebuji je na zítřejší večer. Kdy je nejlepší je péct a plnit, aby nebyly moc vlhké? Moc díky.

nikihiphop 21.11.2015

megana4 01.04.2016

deeana 12.04.2016

domácí jsou nejlepší

hedvika 13.04.2016

mnamky miluju je :-p

hedvika 16.04.2016

miluju <3

hedvika 23.04.2016

věnečky miluju

moniika 25.04.2016

jako z cukrárny

Anonym 01.02.2017

Anonym 19.06.2018

Anonym 27.09.2019

Anonym 21.03.2020

Anonym 23.05.2020

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat