Prostreno.cz

Hráškový krém s mozzarellou

Voňavý hráškový krém doplněný rajčaty a sýrem .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 173 kJ / 41 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky1g

Ingredience na

  • 400 g mraženého hrášku - v létě čerstvý
  • 120 g pórku - bílá část
  • 2 ks velká,oloupaná rajčata
  • 1 ks vanička čerstvé řeřichy
  • 125 g mozzarelly „koule „
  • 1.5 l zeleninového vývaru
  • 1.5 lžíce másla
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět na plátky nakrájený pórek.
  2. Přisypte hrášek,zalijte vývarem a vařte 20 minut.
  3. Přidejte řeřichu a nechte projít varem .
  4. Polévku rozmixujte ponorným mixérem a dochuťte pepřem.
  5. Oloupaná rajčata nakrájejte na malé kostičky, mozzarellu nakrájejte na plátky.
  6. Polévku podávejte s mozzarellou a kostičkami rajčat.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,30g
  • Sacharidy:

    23,80g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    83,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 41 kcal

5

minut jízdy na kole

3

minut běhu

12

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Hráškový krém s mozzarellou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat