Prostreno.cz

Ryba s dušeným hráškem

Rybí filé dušené na másle s dušeným hráškem ,rychlá příprava ,zdravý oběd,nebo večeře.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 913 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na

  • 4 porce chlazeného rybího filé - á 180 g
  • 8 lžic másla
  • 5 lžic rostlinného oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 400 g cukrového hrášku
  • 0.5 svazku petrželky ,nebo jiné oblíbené bylinky

Postup přípravy

  1. V rendlíku na 4 lžících rozpuštěného másla a lžíci oleje poduste hrášek, duste přibližně 10-15 minut.Podle potřeby podlijte hrášek malým množstvím vody a hrášek podle chuti osolte.
  2. Rybí filé osolte a zvolna opečte na 4 lžících másla a 4 lžících oleje . Doba pečení záleží na tom ,jaký druh ryby použijete .
  3. Během opékání přisypte k rybě nakrájené bylinky a posypte rybu pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,30g
  • Sacharidy:

    77,90g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    184,20g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s dušeným hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat