Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Těstoviny linguine s línem

Redakce Bety.cz
24hlasů
Hodnotit

30min

10min příprava

20min vaření

752 kJ

energetická hodnota na 100g

145 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky27g sacharidy10g bílkoviny

Těstoviny se v Itálii jedí obvykle jako předkrm. Ital v kuchyni Emanuel Ridi má recept na pastu s línem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g těstovin linguine
  • 400 g filetu z lína
  • 2 dcl bílého vína
  • 1 ks cibulky
  • šalvěj
  • 2 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy

  • Linguine uvařte v osolené vodě do podoby “al dente”. V pánvi na másle orestujte na jemno nasekanou cibulku, rybu nakrájejte na kousky a přidejte do pánve.
  • Zalijte bílým vínem, osolte, dochuťte pár lístky šalvěje a promíchejte s těstovinami..
TIP:

Lín je ryba žijící ve stojatých vodách je však i trochu dravá, proto má tak jemné bílé masíčko. V Itálii pluje v deltách při ústí řek, kde se mísí sladká a slaná voda.

Ryba v mandlích

Ryba v mandlích

1h a 5min 451kJ 290 Kč
Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

55min 263kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rychlý pstruh

Rychlý pstruh

15 hlasů
35min 799 kJ 147 Kč
Losos v pomerančové marinádě

Losos v pomerančové marinádě

20 hlasů
35min 870 kJ 356 Kč
Treska s brokolicí

Treska s brokolicí

9 hlasů
45min 439 kJ 160 Kč
Treska v rajčatové omáčce

Treska v rajčatové omáčce

17 hlasů
40min 453 kJ 80 Kč
Krevety s koriandrem

Krevety s koriandrem

11 hlasů
20min 403 kJ 192 Kč
Tuňák s cherry rajčaty

Tuňák s cherry rajčaty

10 hlasů
40min 953 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření