Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rychlý pstruh

lanvin
15hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

798 kJ

energetická hodnota na 100g

147 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Recept na rychlou a dietní přípravu pstruha.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks filé ze pstruha - á 250 g
  • 2 stroužky česneku
  • 4 špetky soli
  • 4 snítky zelené petrželky
  • 1 ks citrónu - dobře omytého
  • 2 špetky bílého pepře
  • 100 g másla

Postup přípravy

  • Citrón nakrájejte na plátky, každé filé rozkrojte na 2 kusy. Posypte solí a pepřem, česnek prolisujte a dobře promíchejte s máslem a nasekanou petrželkou.
  • Vždy 2 kousky ryby dejte na čtverec alobalu, přidejte ochucené máslo a kolečka citrónu. Zabalte, dejte na plech a pečte v troubě vyhřáté na 200°C asi 15-20 minut.
Ryba v mandlích

Ryba v mandlích

1h a 5min 451kJ 290 Kč
Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

55min 263kJ 70 Kč

Podobné recepty

Ryba na kaparech

Ryba na kaparech

12 hlasů
55min 556 kJ 112 Kč
Štika v pivním těstíčku

Štika v pivním těstíčku

11 hlasů
40min 839 kJ 133 Kč
Dietní rybí filé z hejka

Dietní rybí filé z hejka

18 hlasů
30min 570 kJ 55 Kč
Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

24 hlasů
40min 648 kJ 115 Kč
Platýz s hroznovým vínem

Platýz s hroznovým vínem

17 hlasů
45min 643 kJ 320 Kč
Cejn na zelenině

Cejn na zelenině

11 hlasů
1h a 25min 515 kJ 126 Kč

Články nejen o vaření