Prostreno.cz

Nakládaná zelenina

Zelenina je skvělá jako příloha,nebo k přípravě různých salátů.

02.07.2019 Mikeš
55min

35min příprava

20min vaření

565 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na přibližně stejně velké kousky .
  2. Zeleninu nasypte na plech vyložený pečícím papírem,pokud nebude stačit jeden plech,použijte dva,zelenina by se neměla překrývat.
  3. Zeleninu dejte na 10 minut do trouby předehřáté na 200°C.
  4. V hrnci svařte vinný ocet,vodu ,sůl a cukr. Přidejte olej,pepř a míchejte,až se vše důkladně spojí .
  5. Nakonec přidejte nasekané bylinky a už nevařte.
  6. Zeleninu nasypte do sklenic ,zalijte lehce vychladlým nálevem a sklenice uzavřete.
  7. Před podáváním nechte v lednici minimálně jeden den uležet .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,20 g
  • Sacharidy:

    181,65 g
    • Cukry:

      90,93 g
  • Tuky:

    277,40 g
  • Vláknina:

    34,65 g

Aktivita pro spálení:

754 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bylinky

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

zelenina

41 kcal / 100g
B1,92 g
S9 g
T1,79 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Bílý vinný ocet

18 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Nakládaná zelenina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba