Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dezert s ricottou a mangem

lanvin
2hlasy
Hodnotit

30min

30min příprava

422 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky7g sacharidy5g bílkoviny

Díky své jemné chuti je ricotta oblíbená dospělými i dětmi. Má mnohostranné využití a skvěle se hodí k přípravě dezertu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks manga
  • 300 ml 40% smetany
  • 300 g ricotty
  • 1 lžíce jemně nastrouhané limetkové kůry
  • 1 lžička medu
  • 0.5 ks lusku vanilky

Postup přípravy

  • Oloupané mango rozmixujte v kuchyňském robotu na pyré.
  • Smetanu vyšlehejte a lehce promíchejte s medem, ricottou, dření vanilky a limetkovou kůrou.
  • Do sklenic dejte vrstvu ricotty, vrstvu rozmixovaného manga, vrstvu ricotty, mango a ricottu.
  • Pohár můžete ozdobit kostičkami manga. Hned podávejte.
Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Rebarborová granita

Rebarborová granita

0 hlasů
4h a 15min 333 kJ 70 Kč
Koláč s jahodami a bílou čokoládou

Koláč s jahodami a bílou čokoládou

1 hlas
1h a 10min 1262 kJ 99 Kč
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

1 hlas
1h a 15min 897 kJ 90 Kč
Špaldový koláč s jablky a skořicí

Špaldový koláč s jablky a skořicí

0 hlasů
1h a 5min 859 kJ 120 Kč
Čokoládové muffiny s malinami

Čokoládové muffiny s malinami

2 hlasy
40min 688 kJ 120 Kč
Koláč z mandlové mouky

Koláč z mandlové mouky

1 hlas
1h a 5min 1094 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření