Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky s mladou mrkví

Kuskus s pečeným kuřecím masem a mladou mrkví = dopřejte si ji pořádnou porci.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 435 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy15g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Maso osolte, opepřete a uložte do pekáčku, nebo zapékací misky.
  3. Kolem masa nasypte česnek, podlijte vývarem a dejte na 20 minut do předehřáté trouby.
  4. Po 20 minutách přidejte k masu mrkev a maso dopečte doměkka (mrkev i s kouskem nati důkladně omyjte).
  5. Těsně před dopečením posypte maso a mrkev nudličkami citronové kůry a petrželkou. Podle chuti můžete přidat kousek másla.
  6. Kuskus zalijte vařícím vývarem, pečlivě ho promíchejte vidličkou, přikryjte a nechte 10 minut stát.
  7. Kuřecí čtvrtky podávejte s kuskusem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,76g
  • Sacharidy:

    194,30g
    • Cukry:

      6,20g
  • Tuky:

    13,63g
  • Vláknina:

    25,95g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Polévka s artyčoky

(6 hlasů)

Květákové karbanátky

(6 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky s mladou mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat