Prostreno.cz

Treska plněná anglickou slaninou

Dokonale chuťově vyladěná ryba. A přitom vám k její přípravě stačí jen pár surovin.

30.03.2020 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1007 kJ / 240 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dobře omytou rybu osolte a naplňte slaninou, bylinkami a plátky citrónu.
  2. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olej a rybu opečte z obou stran.
  3. Pak dejte rybu do trouby předehřáté na 190 °C a pečte podle velikosti ryby 30-40 minut.

TIP:

K přípravě můžete použít i například makrelu, nebo jinou rybu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,08 g
  • Sacharidy:

    36,03 g
    • Cukry:

      15,90 g
  • Tuky:

    175,50 g
  • Vláknina:

    6,60 g

Aktivita pro spálení:

1031 kcal
128

minut jízdy na kole

98

minut běhu

307

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
415 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
294 kJ

Treska na olivách

(2 hlasů)
45min
887 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska plněná anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba