Prostreno.cz

Treska plněná anglickou slaninou

Dokonale chuťově vyladěná ryba. A přitom vám k její přípravě stačí jen pár surovin.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 1013 kJ / 242 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy4g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Dobře omytou rybu osolte a naplňte slaninou, bylinkami a plátky citrónu.
  2. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olej a rybu opečte z obou stran.
  3. Pak dejte rybu do trouby předehřáté na 190 °C a pečte podle velikosti ryby 30-40 minut.

TIP:

K přípravě můžete použít i například makrelu, nebo jinou rybu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,70g
  • Sacharidy:

    15,00g
    • Cukry:

      5,94g
  • Tuky:

    218,20g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 242 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
418 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
300 kJ

Treska na olivách

(2 hlasů)
45min
926 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska plněná anglickou slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat