Prostreno.cz

Rybí filé s petrželkou

Jemně pikantní rybí filé na másle pečené v troubě.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 691 kJ / 165 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybí filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  2. Na dno zapékací misky položte snítky petržele.
  3. Filety položte na petržel, pokapejte je vinným octem, posypte nasekanými ančovičkami, jemně nakrájenými okurkami a kapary.
  4. Vše pokapejte máslem a dejte na 35-40 minut do trouby předehřáté na 190 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,00g
  • Sacharidy:

    84,40g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    295,10g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 165 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
418 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
300 kJ

Treska na olivách

(2 hlasů)
45min
926 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat