Prostreno.cz

Hovězí plátky v pivní omáčce

Stejně jako všem dušeným masům i tomuto vysloveně prospěje, když ho necháte den uležet.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 822 kJ / 196 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy17g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 plátky hovězího masa - falešná svíčková, zadní, nebo loupaná plec
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 250 ml světlého piva
  • 2 lžíce worcestrové omáčky
  • 1 lžíce tmavé instantní jíšky
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky
  • Na posypání
  • 0.5 hrnku pažitky - nakrájené

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. Maso opečte z obou stran ve větším rendlíku na oleji.
  3. Smíchejte vývar, pivo, worcestrovou omáčku a směs přilijte k masu. Maso duste doměkka.
  4. Masovou omáčku zahustěte instantní jíškou. Hotové maso posypte nakrájenou pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,00g
  • Sacharidy:

    215,20g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    162,15g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 196 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky v pivní omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat