Prostreno.cz

Treska v papilotě

Pečení v papírovém balíčku, tedy v papilotě – je zdravé, neušpiníte při tom ani pánev, a navíc v pokrmech udrží spoustu lahodné vůně, chuti a šťávy.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 593 kJ / 141 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy2g
tuky13g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks filety tresky - nebo jiné oblíbené ryby á 180 g
  • 1 ks velká kapie
  • 12 ks cherry rajčat
  • 2 ks malé bílé cibule
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky citronového pepře
  • 4 plátky másla
  • Na potření
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Z pečícího papíru vystřihněte 4 větší obdélníky .
  2. Papír potřete olejem.
  3. Kapii nakrájejte na 4 kousky.
  4. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky , rajčata můžete nechat vcelku,nebo je překrojit.
  5. Rajčata a kapii rozdělte na pečící papír a zeleninu jemně osolte .
  6. Porce ryby osolte,posypte citronovým pepřem a na každou porci zeleniny položte 1 porci ryby.
  7. Ryby posypte nakrájenou cibulí , přidejte snítku kopru ,plátek másla,ryby zabalte a balíčky položte na plech,nebo do pekáčku.
  8. Pečte v troubě předehřáté na 180°C 25-30 minut – podle velikosti porcí .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,90g
  • Sacharidy:

    69,90g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    184,50g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 141 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v papilotě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat