Prostreno.cz

Polévka z bílého zelí

Zelí je výtečná příloha například k vepřovému masu, ale nabízí mnohem širší využití. Vyzkoušejte sytou , zelnou polévku .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 20 kJ / 4 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 400 g bílého zelí
  • 1 ks cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 1 ks malá,nastrouhaná petržel
  • 2 špetky kmínu
  • 4 kuličky nového koření
  • 2 l slabého zeleninového vývaru
  • 2 špetky soli
  • Na posypání
  • 1 snítka tymiánu

Postup přípravy

  1. Zelí nakrájejte na nudličky.
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět oloupanou,nakrájenou cibuli , přisypte nastrouhanou petržel a minutu míchejte.
  3. Přidejte nakrájené zelí,vývar , koření a vařte,až je zelenina měkká.
  4. Polévku dochuťte solí a posypte lístky tymiánu .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílého zelí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat