Prostreno.cz

Smetanová růžičková kapusta

Krémová , pečená růžičková kapusta s česnekem a parmezánem tvoří snadnou přílohu .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 472 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g růžičkové kapusty
  • 250 ml 33 % smetany na šlehání
  • 100 g čerstvě nastrouhaného parmezánu
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 1 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  2. Očištěnou kapustu překrojte na poloviny a nasypte ji do menší zapékací misky.
  3. Přidejte smetanu,česnek,sůl,pepř, a rozpuštěné máslo.
  4. Vše promíchejte a dejte na 25-30 minut do předehřáté trouby.
  5. Hotovou růžičkovou kapustu posypte sýrem,promíchejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,00g
  • Sacharidy:

    107,40g
    • Cukry:

      8,64g
  • Tuky:

    113,48g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 112 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Smetanová růžičková kapusta

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat