Prostreno.cz

Králík na červeném víně s bylinkami

Králík na česneku nebo na smetaně je klasika. Králík na víně s bylinkami chutná opravdu skvěle .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1208 kJ / 288 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy32g
tuky14g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 ks naporcovaný králík
  • 100 g slaniny
  • 300 ml kvalitního červeného vína
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 3 snítky čerstvého tymiánu
  • 5 snítek zelené petrželky
  • 200 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžička soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 4 lžíce oleje
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolte,opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. V pekáčku na rozehřátém oleji krátce orestuje nakrájenou slaninu,přidejte připraveného králíka a opečte ho ze všech stran.
  3. Maso zalijte vínem, vývarem ,přidejte bylinky a duste doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,70g
  • Sacharidy:

    181,70g
    • Cukry:

      4,14g
  • Tuky:

    154,00g
  • Vláknina:

    60,00g

Aktivita pro spálení: 288 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na červeném víně s bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat