Prostreno.cz

Polévka z bílé ředkve

Bílá ředkev je skvělá zelenina , která má neomezené množství využití v kuchyni. Vyzkoušejte lehkou, jemně pikantní polévku .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 58 kJ / 13 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky1g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 ks malá cibule
  • 2 lžíce másla
  • 300 g bílé ředkve
  • 2 l vody
  • 1 lžíce bio sypkého zeleninového vývaru - vrchovatá
  • 2 snítky čerstvého snítky tymiánu
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  1. Oloupanou,nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na rozehřátém másle.
  2. Oloupanou ředkev nakrájejte na kostky a přisypte ji k cibuli.
  3. Ředkev zalijte vodou , přisypte sypký vývar,přidejte tymián a vařte,až je ředkev měkká.
  4. Podle potřeby polévku dochuťte solí a pepřem .




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílé ředkve

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat