Prostreno.cz

Vepřové maso s kari pastou

Šťavnaté ,pikantní vepřové maso s kari pastou,citronovou kůrou a červenou paprikou .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 588 kJ / 140 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky12g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 750 g vepřové pečeně - nebo kýty
  • 5 lžic oleje
  • 2 ks cibule
  • 1 lžíce strouhané citronové kůry
  • 0.5 lžíce žluté kari pasty
  • 2 špetky mletého kmínu
  • 1 ks velká ,červená paprika - nakrájená na silnější proužky
  • 3 špetky soli
  • 250 ml kuřecího vývaru
  • 200 ml smetany na vaření - volitelné

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na malé kousky.
  2. Cibule nakrájejte na plátky.
  3. V rendlíku se silným dnem rozehřejte olej, přisypte na tenké plátky nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  4. Přidejte nakrájené maso, opečte ho ze všech stran, přimíchejte citronovou kůru , kari pastu , mletý kmín a promíchejte .
  5. Maso zalijte vývarem , osolte podle chuti a duste na mírném ohni doměkka . Přibližně v polovině dušení přidejte k masu nakrájenou papriku.
  6. Maso můžete podle chuti zjemnit smetanou . Podávejte nejlépe s rýží .




Vložit můj recept

Reklama

14:03

Hardcore cvičení na bříško

Hardcore cvičení na bříško
18:33

Intenzivní trénink na nohy

Intenzivní trénink na nohy
14:33

HIIT training

HIIT training

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s kari pastou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat