Prostreno.cz

Kuřecí vývar s houbami shiitake

Houby shiitake posilují imunitu . Silný vývar má krásnou zlatou barvu a úžasně voní.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 50min

    35min příprava

    1h a 15min vaření

  • 127 kJ / 30 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy2g
tuky1g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 500 g kuřecího masa na polévku
  • 2 l vody
  • 0.5 lžičky soli
  • 300 g kořenové zeleniny
  • 10 kuliček nového koření
  • 10 kuliček pepře
  • 1 ks cibule - neoloupaná
  • 2 ks karotky - nakrájené na nudličky
  • 1 lžíce čerstvého strouhaného zázvoru
  • 1 stroužek česneku
  • 1 ks jarní zelená cibule
  • 250 g čerstvých hub shiitake - nakrájených na plátky
  • 1 lžíce bio sójové omáčky

Postup přípravy

  1. Maso vložte do vody, přidejte kořenovou zeleninu ,cibuli,koření ,osolte a vařte na mírném ohni hodinu.
  2. Vývar sceďte,maso oberte od kostí.
  3. Do vývaru přidejte nakrájené houby,nakrájenou karotku , česnek ,nakrájenou cibulku s kouskem natí a vařte 15 minut.
  4. Polévku dochuťte bio sojovou omáčkou a zázvorem. Do polévky přidejte obrané kuřecí maso.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí vývar s houbami shiitake

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat