Prostreno.cz

Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Bylinky s anglickou slaninou rybu chuťově doladí .

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 914 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy9g
tuky18g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks menší pstruzi
  • 1 lžička soli
  • 1 ks šalotka
  • 2 lžíce másla
  • Na náplň
  • 4 plátky libové anglické slaniny
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 6 plátků citrónu
  • Na smažení
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na tenké plátky .
  2. Omyté ryby osolte a do každé vložte 2 plátky slaniny , 2 snítky rozmarýnu a 3 plátky citrónu .
  3. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olej a ryby opečte z obou stran.
  4. Ryby posypte nakrájenou šalotkou,přidejte 2 lžíce másla , pak dejte ryby do trouby předehřáté na 190°C a pečte podle velikosti ryb 30-40 minut .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,50g
  • Sacharidy:

    92,70g
    • Cukry:

      13,74g
  • Tuky:

    314,10g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat