Prostreno.cz

Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Bylinky s anglickou slaninou rybu chuťově doladí .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 676 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy1g
tuky16g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks menší pstruzi
  • 1 lžička soli
  • 1 ks šalotka
  • 2 lžíce másla
  • Na náplň
  • 4 plátky libové anglické slaniny
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 6 plátků citrónu
  • Na smažení
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na tenké plátky .
  2. Omyté ryby osolte a do každé vložte 2 plátky slaniny , 2 snítky rozmarýnu a 3 plátky citrónu .
  3. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olej a ryby opečte z obou stran.
  4. Ryby posypte nakrájenou šalotkou,přidejte 2 lžíce másla , pak dejte ryby do trouby předehřáté na 190°C a pečte podle velikosti ryb 30-40 minut .




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat