Prostreno.cz

Pečený, marinovaný králík

Jemné a dietní králičí maso s kořením ,vínem a bylinkami .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 409 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte v misce.
  2. Do uzavíratelného sáčku,nebo vhodné misky s víčkem vložte porce králíka.
  3. Přidejte marinádu,promíchejte a uzavřete. Nechte přes noc v chladničce.
  4. Porce králíka vyndejte z marinády,osušte ho papírovým ubrouskem,obalte v hladké mouce a porce opečte v pekáčku s rozehřátým olejem .
  5. K masu přisypte nakrájenou šalotku ,přidejte víno,vývar a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený, marinovaný králík

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat