Prostreno.cz

Pečený, marinovaný králík

Jemné a dietní králičí maso s kořením ,vínem a bylinkami .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 686 kJ / 164 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte v misce.
  2. Do uzavíratelného sáčku,nebo vhodné misky s víčkem vložte porce králíka.
  3. Přidejte marinádu,promíchejte a uzavřete. Nechte přes noc v chladničce.
  4. Porce králíka vyndejte z marinády,osušte ho papírovým ubrouskem,obalte v hladké mouce a porce opečte v pekáčku s rozehřátým olejem .
  5. K masu přisypte nakrájenou šalotku ,přidejte víno,vývar a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,00g
  • Sacharidy:

    200,00g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    124,38g
  • Vláknina:

    88,00g

Aktivita pro spálení: 164 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený, marinovaný králík

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat