Prostreno.cz

Ryba s libečkem a petrželkou

Zdravé,rychlé jídlo . Libeček ,petrželka a citronová kůra rybu krásně provoní.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1797 kJ / 429 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky46g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazených rybích filetů á 180- 200 g - treska, platýs, pstruh
  • 1 ks citrón - nakrájený na plátky
  • Na potření
  • 10 lžic oleje
  • 1 snítka čerstvého libečku - přibližně 7 -10 lístků
  • 4 snítky čerstvé,nakrájené petrželky
  • 0.5 lžičky soli
  • 1 lžíce strouhané citronové kůry

Postup přípravy

  1. Libeček a petrželku drobně nakrájejte a smíchejte s olejem ,solí a citronovou kůrou.
  2. Ryby uložte do zapékací misky , potřete je připraveným olejem a k rybám přidejte na plátky nakrájený citron.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180°C 25-30 minut -podle velikosti porcí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,00g
  • Sacharidy:

    58,30g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    104,50g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 429 kcal

53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

128

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s libečkem a petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat