Prostreno.cz

Krůtí nudličky s růžičkovou kapustou

Růžičková kapusta má výraznou chuť a nejlépe jí svědčí kratší tepelná úprava, kdy si zachová svou křupavost a svěží barvu. Zvýrazní chuť krůtího masa.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 422 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g krůtích prsou
  • 250 g rýžových nudlí
  • 300 g růžičkové kapusty
  • 2 ks šalotky
  • 2 stroužky česneku
  • 150 g konzervované kukuřice
  • 200 ml bílého vína
  • 1 lžíce bio sójové omáčky
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Rýžové nudle připravte podle návodu na obalu.
  2. Oloupanou šalotku a česnek nakrájejte na tenké plátky,očištěnou růžičkovou kapustu překrojte na polovinu.
  3. Maso nakrájejte na nudličky.
  4. V kastrolu nechte rozehřát olej a máslo,přidejte šalotku a nechte ji zesklovatět.
  5. Přidejte česnek ,maso,víno ,podle chuti osolte,opepřete a duste,až je maso měkké.
  6. K masu nasypte kukuřici , růžičkovou kapustu ,dochuťte sojovou omáčkou a duste na mírném ohni 10 minut.
  7. Připravené maso promíchejte s nudlemi a pokrm jen prohřejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Krůtí nudličky s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat