Prostreno.cz

Plněná vepřová roláda

Příprava masa na roládu není tak těžká , jak by se zdálo. Roládu nejlépe připravíte z užšího a delšího kousku masa.

  • 1h a 45min

    30min příprava

    1h a 15min vaření

  • 958 kJ / 229 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy16g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V rendlíku nechte rozpustit máslo,přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek. Míchejte,až cibule zesklovatí.
  2. Přisypte strouhanku, petržel, přidejte 200 ml vývaru , sušené bylinky,podle chuti osolte a opepřete . Vařte za občasného míchání, dokud se ingredience nespojí a tekutina se nevstřebá.
  3. Maso uprostřed nařízněte –ne úplně a „rozevřete“ (jako knihu) ,maso naklepejte a připravte plát.
  4. Maso naplňte připravenou směsí,část směsi si odložte na potření masa na povrchu.
  5. Z masa vytvarujte roládu a ovažte ji potravinářským provázkem.
  6. Maso potřete zbývající směsí.
  7. Maso položte do pekáčku ,podlijte zbytkem vývaru a dejte do trouby předehřáté na 190° C. Pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,60g
  • Sacharidy:

    342,40g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    122,43g
  • Vláknina:

    106,00g

Aktivita pro spálení: 229 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová roláda

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat