Prostreno.cz

Celerová polévka s dýni

Výtečná a jednoduchá celerová krémová polévka s dýni a opečeným tmavým chlebem.

Ohodnotit
(26 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 497 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy13g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Celer a dýni oloupejte a nakrájejte na kostky. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte dýni a celer, orestujte, zalijte vývarem, přikryjte a vařte, až zelenina změkne. Rozmixujte, podle chuti osolte a opepřete.
  3. Na oleji opečte na kostky nakrájený tmavý chléb. Polévku podávejte s opečeným chlebem, posypanou řeřichou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Celerová polévka s dýni

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat