Prostreno.cz

Pstruh s kapary

Zdravá ryba by neměla chybět na vašem stole.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 1002 kJ / 239 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky22g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks filety pstruha s kůží - á 200 g
  • 4 špetky soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 120 ml suchého bílého vína
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce kaparů

Postup přípravy

  1. Filé opláchněte studenou vodou a osušte. Obě strany osolte .
  2. V pánvi rozehřejte olej a máslo , přidejte filé pstruha,kůži dolů a pečte na mírném ohni 5 -8 minut z každé strany ,záleží na velikosti filé . Horové filé vyndejte děrovanou lžíci na nahřatý talíř.
  3. Do stejné pánve přilijte víno, přidejte citronovou šťávu a nasypte kapary. Vařte 5 minut .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,90g
  • Sacharidy:

    15,80g
    • Cukry:

      2,80g
  • Tuky:

    182,50g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 239 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh s kapary

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat