Prostreno.cz

Tuňákový salát s cizrnou

Cizrna , neboli římský hrách , má příjemně oříškovou chuť a skvěle se hodí k rybě i zelenině.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

  • 25 kJ / 6 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 500 g konzervované cizrny
  • 300 g tuňáka v oleji
  • 1 ks malá červená cibule - jemně nasekaná
  • 2 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžíce nasekaných listů koriandru
  • 5 ks listů římského salátu
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Cizrnu propláchněte vodou a nechte dobře okapat.
  2. Omyté, osušené listy salátu natrhejte do misky.
  3. Přidejte ostatní ingredience a salát lehce promíchejte. Tuňáka můžete přidat s olejem ,nebo bez .




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Tuňákový salát s cizrnou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat