Prostreno.cz

Fazolový guláš z černých fazolí

Vynikající bezmasý pokrm . Fazolový guláš je velmi vydatný a hustý . Pokud máte rádi pálivé , přidejte chilli papričku .

12.07.2021 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

114 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Namočte fazole do dostatečného množství vody a nechte je nabobtnat přes noc nebo alespoň na 6 hodin. Poté vodu slijte .
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět oloupanou , nakrájenou cibuli .
  3. Přidejte kmín , mouku a chvíli míchejte , přidejte fazole , snítku koriandru , vodu , nebo vývar a vařte doměkka.
  4. Dochuťte solí,česnekem , limetkovou šťávou a podle chuti nakrájenou chilli papričkou.
  5. Před podáváním posypte lístky koriandru a nakrájenou natí cibulky.

TIP:

Guláš můžete zahustit tmavou instantní jíškou .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,47 g
  • Sacharidy:

    172,58 g
    • Cukry:

      0,26 g
  • Tuky:

    52,00 g
  • Vláknina:

    2,64 g

Aktivita pro spálení:

115 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

Fazole černé, nevařené

134 kcal / 100g
B24,4 g
S23 g
T1,45 g

Limetková šťáva

25 kcal / 100g
B0 g
S8 g
T0 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazolový guláš z černých fazolí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba