Prostreno.cz

Mořský okoun s dušeným celerem

Zdravá ryba se zdravou zeleninou je skvělá kombinace.

13.07.2021 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

843 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný celer nakrájejte na přibližně 5 cm dlouhé kousky .
  2. V pánvi rozehřejte lžíci másla a lžíci olivového oleje , přidejte nakrájený celer, očištěný hrášek , česnek a na mírném ohni restujte přibližně 3 - 4 minuty , přidejte petržel a restujte ještě 2 minuty.
  3. Přidejte vývar a vše nechte projít varem. Podle chuti osolte.
  4. Rybí filé osolte , opepřete a zvolna ho opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem.
  5. Rybu podávejte s připravenou zeleninou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,87 g
  • Sacharidy:

    50,26 g
    • Cukry:

      13,52 g
  • Tuky:

    83,36 g
  • Vláknina:

    18,47 g

Aktivita pro spálení:

249 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kuřecí vývar

27 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Bílý pepř

296 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T2 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský okoun s dušeným celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba