Prostreno.cz

Vepřové kotlety v zelenině

Plátky vepřového masa provoněné bylinkami , pečené v troubě se zeleninou .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 612 kJ / 146 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety bez kostí
  • 0.5 lžičky hrubě mletého pepře
  • 1 ks červená cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička soli
  • 2 snítky tymiánu
  • 2 snítky koriandru
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks celý pórek - menší
  • 2 ks mrkve
  • 1 ks zelená paprika
  • 300 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky , pórek nakrájejte na silné plátky , papriku nakrájejte na proužky, očištěnou mrkev nakrájejte na delší kousky.
  2. Maso osolte ,posypte hrubě mletým pepřem a opečte ho z obou stran v pekáčku na oleji .
  3. K masu přidejte očištěnou , nakrájenou zeleninu a celé , oloupané stroužky česneku.Zeleninu jemně osolte.
  4. Přidejte bylinky, vývar a přikryté pečte v troubě předehřáté na 190 ° C 30 minut . Po 30 minutách maso odkryjte a dopečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,64g
  • Sacharidy:

    167,80g
    • Cukry:

      21,20g
  • Tuky:

    144,38g
  • Vláknina:

    49,10g

Aktivita pro spálení: 146 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety v zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat