Prostreno.cz

Grilované ryby s pikantní zeleninou

Delikátní filety z tresky mají pevné bílé maso a díky tomu se skvěle hodí na grilování.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 328 kJ / 78 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy2g
tuky5g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 2 ks filety z tresky - nebo jiné ryby á 200 g
  • 2 lžíce oleje
  • 4 špetky soli
  • Na salát
  • 80 ml jablečného octa
  • 3 špetky soli
  • 2 snítky čerstvého koriandru - jemně nasekaného
  • 1 ks malá chilli paprička - jemně nasekaná
  • 2 stroužky česneku - jemně nasekaný
  • 250 g bílého jemně nakrájeného zelí
  • 1 ks malá červená cibule - nadrobno nakrájená
  • 1 ks červená paprika - nakrájená na kostičky

Postup přípravy

  1. Nakrájené zelí ,cibuli a papriku nasypte do středně velké mísy .
  2. Jablečný ocet smíchejte se solí , koriandrem , chilli papričkou a jemně nasekaným česnekem .
  3. Takto připravený jablečný ocet přidejte k zelenině a promíchejte.
  4. Porce ryby potřete olejem a osolte je .
  5. Ryby vložte do grilovací mřížky na ryby a grilujte je na středně předehřátém grilu 10 minut z každé strany.
  6. Ryby podávejte s připravenou zeleninou.
  7. Ryby můžete grilovat rovněž v grilovací pánvi , nebo kontaktním grilu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,00g
  • Sacharidy:

    54,25g
    • Cukry:

      6,00g
  • Tuky:

    118,01g
  • Vláknina:

    6,16g

Aktivita pro spálení: 78 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Grilované ryby s pikantní zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat