Prostreno.cz

Dušená vepřová pečeně

Recept na přípravu vepřového masa s bylinkami a česnekem .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 581 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g vepřové pečeně
  • 300 ml masového vývaru
  • 0.5 lžičky soli
  • 5 lžic oleje
  • 1 ks cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu
  • 2 lžičky sušeného tymiánu
  • 0.5 lžičky mleté červené papriky
  • 1 lžička kukuřičného škrobu
  • 6 lžic studené vody

Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ho zprudka ze všech stran v pekáčku s rozehřátým olejem .
  2. K masu přidejte oloupanou cibuli , nakrájenou na plátky,oloupané , celé stroužky česneku , maso posypte tymiánem ,paprikou a rozmarýnem .
  3. K masu přilijte vývar , přikryjte a duste 30 minut.
  4. Maso odkryjte , k masu přidejte vodu ve které rozmíchejte kukuřičný škrob a maso duste odkryté doměkka.
  5. Před podáváním maso nakrájejte na plátky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,60g
  • Sacharidy:

    273,50g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    129,83g
  • Vláknina:

    94,00g

Aktivita pro spálení: 138 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušená vepřová pečeně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat