Prostreno.cz

Telecí s červeným vínem a tymiánem

Křehké , jemné telecí maso , dušené s červeným vínem a tymiánem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
16.09.2021 Mikeš
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

1493 kJ / 356 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 plátek telecí svíčkové - á 180 g
  • 1,25 snítky čerstvého tymiánu – lístky
  • 62,5 ml červeného suchého vína
  • 1 lžíce oleje
  • 0,38 lžičky hrubě mletého pepře
  • 0,13 lžičky soli
  • 25 ml vody
  • Na obalení
  • 0,25 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte a obalte je v hladké mouce .
  2. Maso opečte z obou stran na rozehřátém oleji.
  3. Maso posypte pepřem , tymiánem, podlijte vínem , vodou a duste doměkka.
  4. Pokud je třeba , přidejte během dušení ještě trochu vína.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,00 g
  • Sacharidy:

    140,00 g
    • Cukry:

      6,20 g
  • Tuky:

    104,00 g
  • Vláknina:

    28,00 g

Aktivita pro spálení:

356 kcal
44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

106

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí s červeným vínem a tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba