Prostreno.cz

Hovězí maso s fazolemi

Jídla z jednoho hrnce jsou velmi vděčná. Při vaření se chutě všech ingrediencí krásně prolnou a výsledkem je výtečné jídlo.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 3h a 0min

    30min příprava

    2h a 30min vaření

  • 542 kJ / 129 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy18g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Fazole slijte a propláchněte je vodou.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na plátky .
  3. Slaninu nakrájejte na kostičky .
  4. Maso nakrájejte na kostky .
  5. V hrnci na lžíci oleje krátce opečte slaninu.
  6. Přidejte maso , cibuli a na mírném ohni , za stálého míchání , restujte 2-3 minuty.
  7. Přidejte vývar , bobkový list , česnek , tymián ,pepř a sůl .
  8. Přikryté duste ,až je maso měkké.
  9. K měkkému masu vmíchejte rajčatový protlak , fazole , majoránku a duste ještě 10 minut.
  10. Maso můžete ozdobit kouskem rozmarýnu.

TIP:

K přípravě můžete použít i suché fazole,které přes noc namočte do vody,poté vodu slijte ,fazole propláchněte a dejte je vařit zároveň s masem.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s fazolemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat