Ingredience na
- K přípravě
- 700 g
zvěřiny
- srnčí hřbet ,nebo jelení
- 100 g
slaniny
- 300 ml
červeného vína
- například Merlot
- 3 lžíce
rajčatového pyré
- 300 g
očištěných lesních hub
- 2 ks
očištěné,nakrájené mrkve
- 2 ks
oloupané,nekrájené šalotky
- 8 kuliček
jalovce
- 10 kuliček
černého pepře
- 1 lžička
soli
TIP:
Římský hrnec je hliněná nádoba, ve které můžete připravit šťavnaté delikatesy. Pokrmy se v římském hrnci dusí bez tuku a v jídle tak zůstávají zachovány téměř všechny cenné látky. Potraviny pak mají plnou chuť, proto je římský hrnec vyhledávaný hlavně kuchaři, co si potrpí na skutečně dobré a kvalitní jídlo.