Prostreno.cz

Salát ze zelí a řapíkatého celeru

Křupavý salát z čerstvého zelí se hodí hlavně ke steakům a dalším druhům masa .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 35min

    35min příprava

  • 163 kJ / 39 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g čerstvého bílého zelí
  • 3 špetky soli
  • 2 stonky řapíkatého celeru - bez nati
  • 1 ks hruška
  • 8 ks cherry rajčat
  • Na zálivku
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička strouhaného křenu
  • 1 lžička medu
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na nudličky.
  2. Zelí nasypte do misky ,přidejte sůl a důkladně promíchejte, nejlépe je promačkat zelí rukama.Zelí nechte 15 minut stát .
  3. Majonézu promíchejte s křenem , solí a medem.
  4. Řapíkatý celer nakrájejte na tenké plátky .
  5. Oloupanou hrušku nakrájejte na kostičky.
  6. Rajčata překrojte na poloviny.
  7. Celer , rajčata a hrušku nasypte k zelí .
  8. Přidejte zálivku a salát promíchejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    4,68g
  • Sacharidy:

    123,10g
    • Cukry:

      103,69g
  • Tuky:

    80,26g
  • Vláknina:

    8,10g

Aktivita pro spálení: 39 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Salát ze zelí a řapíkatého celeru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat