Prostreno.cz

Vepřové kotlety v pivní omáčce

Stejně jako všem dušeným masům i tomuto vysloveně prospěje, když ho necháte den uležet.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 196 kJ / 47 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy3g
tuky3g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety s kostí
  • 300 ml světlého piva
  • 0.5 lžíce medu
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 2 lžíce rozpuštěného másla
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Kotlety na okrajích na několika místech nařízněte , potřete je medem , osolte je a opepřete .
  2. Kotlety uložte do pekáčku , nebo zapékací misky,přidejte rozmarýn,pivo , pokapejte je máslem , přikryjte je a dejte do trouby předehřáté na 190 ° C . Pečte doměkka. Kotlety dopečte odkryté .
  3. Podávejte s bramborovou kaší .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety v pivní omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat