Prostreno.cz

Rychlý kedlubnový salát

Kedlubny mají svěží chuť a perfektně se hodí jako rychlá svačina , která má velmi málo kalorií, ale přitom dokáže zasytit.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 250 kJ / 59 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy0g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 3 ks středně velké kedlubny
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 100 ml vody - podle potřeby
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 2 lžíce strouhaného parmazánu

Postup přípravy

  1. Oloupané kedlubny nakrájejte na tenké nudličky .
  2. Na velkou , nepřilnavou pánev dejte 2 lžíce oleje , přidejte prolisovaný česnek , přisypte nakrájené kedlubny , a na středním plameni kedlubny restujte 5 - 10 minut , podle toho , jak měkké chcete kedlubny mít . Pokud je potřeba,přidejte trochu vody.
  3. Kedlubny podle chuti osolte , opepřete a posypte strouhaným sýrem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rychlý kedlubnový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat