Prostreno.cz

Hovězí dušené s černým pivem

Černé pivo dodá pokrmu výraznou, jemně nasládlou chuť .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 834 kJ / 199 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy27g
tuky8g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - loupaná plec,nebo kližka
  • 2 ks cibule
  • 400 ml černého piva
  • 2 stroužky česneku - oloupané,nakrájené
  • 2 ks bobkové listy
  • 5 kuliček nového koření
  • 250 ml hovězího vývaru
  • 4 lžíce oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • Na obalení
  • 0.5 hrnku hladké mouky
  • Na posypání
  • 4 snítky nasekané zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky .
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  3. Kousky masa osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce .
  4. V kastrolu na rozehřátém oleji maso ze všech stran opečte.
  5. Přidejte cibuli , česnek , bobkový list , nové koření a promíchejte.
  6. K masu nalijte pivo , vývar a duste doměkka. Šťávu můžete zahustit jíškou .
  7. Podávejte s bramborovou kaší , posypané petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,80g
  • Sacharidy:

    244,60g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    112,93g
  • Vláknina:

    57,00g

Aktivita pro spálení: 199 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s černým pivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat