Prostreno.cz

Rybí filé se šalotkou a žampiony

Rybí filety a omáčkou ze smetany ,žampionů a šalotky .

27.11.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

811 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na lžíci oleje a lžíci másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku ,přidejte nakrájené žampiony a duste 10 minut.
  2. Ve smetaně rozmíchejte škrobovou moučku , přidejte ji k žampionům a vařte za občasného míchání 10 minut .Podle chuti omáčku osolte .
  3. Rybí filé osolte a opečte z obou stran na 2 lžících másla s jednou lžíci oleje.
  4. Rybu podávejte s omáčkou , posypanou nakrájenou cibulkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    83,36 g
  • Sacharidy:

    60,81 g
    • Cukry:

      28,86 g
  • Tuky:

    158,38 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

500 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

149

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé se šalotkou a žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba