Prostreno.cz

Vepřové maso s karamelizovanou cibulí

Pečené maso s červenou , karamelizovanou cibulí .

Ohodnotit
(2 hlasů)
07.02.2022 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

529 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte , opepřete , posypte kmínem a dejte do malého pekáčku , nebo zapékací misky.
  2. Maso podlijte vývarem , přikryjte a duste v troubě předehřáté na 190 ° C doměkka. Občas maso otočte ,pokud je třeba , přidejte vývar.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  4. V rendlíku rozehřejte olej ,přidejte cibuli a posypte ji cukrem.
  5. Za stálého míchání duste 10 minut , nebo až začne cukr karamelizovat.
  6. Cibuli osolte , opepřete , přidejte víno , vinný ocet a duste na mírném ohni za občasného míchání 15 minut.
  7. Měkké maso nakrájejte na plátky .
  8. Maso podávejte s bramborovou kaší , karamelizovanou cibulí , posypané petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,90 g
  • Sacharidy:

    235,10 g
    • Cukry:

      111,20 g
  • Tuky:

    147,65 g
  • Vláknina:

    36,00 g

Aktivita pro spálení:

126 kcal
15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

petrželka

50,95 kcal / 100g
B3,3 g
S8,1 g
T0,7 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s karamelizovanou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba