Prostreno.cz

Halibut s chřestem

Dostali jste chuť na rybu a zrovna vás nenapadá, jak si jí připravit. Vyzkoušejte rybu s chřestem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 622 kJ / 148 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy25g
tuky4g

Ingredience na

  • K podávání
  • 4 porce vařené rýže
  • K přípravě
  • 600 g filé halibuta - nebo mořský okoun , treska
  • 0.5 lžičky soli
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce másla
  • 0.5 ks červené cibule - nakrájená nadrobno
  • 0.5 lžičky kvalitní zelené kari pasty
  • 150 ml kokosového mléka
  • 6 stonků zeleného chřestu
  • 4 lžíce nasekané čerstvé petrželky

Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na menší , stejně velké kousky .
  2. Očištěný chřest nakrájejte na menší kousky .
  3. Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a máslo .
  4. Přidejte nakrájenou červenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  5. Vmíchejte kari pastu a poté kokosové mléko. Vařte 5 minut, aby se chutě propojily.
  6. Přidejte chřest a vařte 2 minuty.
  7. K chřestu přidejte nakrájenou rybu a duste přibližně 10 -15 minut , podle druhu a velikosti kousků ryby.
  8. Posypte petrželkou a podle chuti osolte.
  9. Podávejte s rýží .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,70g
  • Sacharidy:

    102,20g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    201,00g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 148 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut s chřestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat