Prostreno.cz

Halibut s chřestem

Dostali jste chuť na rybu a zrovna vás nenapadá, jak si jí připravit. Vyzkoušejte rybu s chřestem.

19.03.2022 sun
40min

15min příprava

25min vaření

1157 kJ / 276 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na menší , stejně velké kousky .
  2. Očištěný chřest nakrájejte na menší kousky .
  3. Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej a máslo .
  4. Přidejte nakrájenou červenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  5. Vmíchejte kari pastu a poté kokosové mléko. Vařte 5 minut, aby se chutě propojily.
  6. Přidejte chřest a vařte 2 minuty.
  7. K chřestu přidejte nakrájenou rybu a duste přibližně 10 -15 minut , podle druhu a velikosti kousků ryby.
  8. Posypte petrželkou a podle chuti osolte.
  9. Podávejte s rýží .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,07 g
  • Sacharidy:

    340,47 g
    • Cukry:

      7,92 g
  • Tuky:

    60,77 g
  • Vláknina:

    6,15 g

Aktivita pro spálení:

516 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

kokosové mléko

230 kcal / 100g
B2 g
S5 g
T21 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba