Ingredience na
- K přípravě
- 2 ks
zralá avokáda
- oloupaná
- 2 lžíce
limetkové šťávy
- 2 stroužky
česneku
- 1 ks
dlouhá zelená chilli paprička bez semínek
- nakrájená
- 1 snítka
čerstvého koriandru - lístky
- 2 lžíce
avokádového oleje
- nebo olivového oleje
- 1 špetka
mletého kmínu
- 4 špetky
soli
- Na ozdobu
- 1 ks
zelená chilli paprička
- jemně pálivá
- Na posypání
- 1 snítka
nakrájeného čerstvého koriandru
TIP:
K přípravě můžete použít papriky „kozí rohy“ === jsou štíhlé a zakroucené , v odstínech žluté, červené a zelené barvy. Pálivé i nepálivé , plné vitamínu C. To jsou kozí / beraní rohy. Tuto salsu podávejte s hranolky na namáčení , nebo na tacos, fajitas, enchiladas, nachos nebo k vašemu oblíbenému mexickému jídlu .