Prostreno.cz

Jogurtový dip k jehněčímu masu

Okurkový dip se nejlépe hodí ke kořeněným jehněčím steakům . Ale můžete ho podávat i k jinému masu .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

  • 682 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky15g

Ingredience na

  • K podávání
  • 2 lžíce olivového oleje
  • K přípravě
  • 1 ks salátová okurka
  • 0.5 hrnku nakrájených lístků máty
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 500 ml hustého bílého jogurtu
  • 1 lžička cukru
  • 0.5 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Okurku nastrouhejte do misky a jen lehce vymačkejte tekutinu.
  2. Mátu nasekejte najemno.
  3. Všechny suroviny kromě olivového oleje smíchejte v misce.
  4. Dip podávejte pokapaný olivovým olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,82g
  • Sacharidy:

    136,00g
    • Cukry:

      101,00g
  • Tuky:

    100,56g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jogurtový dip k jehněčímu masu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat