Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 15.06.2023

Anonym 05.06.2022

Anonym 03.06.2022

Taťána 31.05.2022

Hele o tom webu jsem nejenom slyšela, dokonce jsme přes něj nakupovali a musím říct, že teda velká spokojenost. Opravdu je to něco, co ti udělá radost. A jestli tě vaření baví a dokážeš si poradit, tak si tam vybereš opravdu super věci. To já třeba nemohu říct o jejich nějaké jiné konkurenci. Nebudu je ani zmiňovat abych nedělala reklamu. Tento je ověřený.

Iveta 30.05.2022

Takové steaky z tuňáka bych si také moc ráda dala, jenomže mám problém s tím, že bydlím v malém bytě a nemám jednak kde vařit a ani na čem. Jako jo, sporák mám, ale když bydlíte ve větším městě, tak máte většinou málo místa a k tomu vysoké výdaje. No a to jde ruku v ruce s vybavením že.

Petra Iveta 31.05.2022

Hele tak to znám bohužel moc dobře a dokážu si tvoji životní situaci naprosto dobře vykreslit. Jde třeba o to, že u nás není skoro žádný volný finanční prostředek desátý den po výplatě. Prostě s tím neumíme nějak dobře nakládat no. Jak moc vzdělaní jste vy?

Ivana Iveta 31.05.2022

Hele můj chlap vydělává sice málo peněz, ale zná se s pár lidmi, kteří umí investovat a vydělávat penězi, to se mně líbí, a tak jsem ráda, že se ho držím. Já pro něj vždy dělám to nejlepší v posteli a především v kuchyni aby mně někam neutekl. No a tím, že máme více a více peněz, tak si dopřáváme i lepší vybavení domácnosti.

Ewa Iveta 31.05.2022

Máte dost peněz? Tak to je super, to vám přeju. Myslíš, že bys mně mohla poradit? Já bych potřebovala vědět, jestli jste někdo nekupovali něco na webu zgastro .cz. Jsem totiž slyšela že tam je moc fajn vybavení do domácností, ale třeba i do firem. Dokáže někdo poradit?

Anonym 23.05.2022

Anonym 13.05.2022

Anonym 28.04.2022

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat