Prostreno.cz

Steaky z tuňáka

Tuňák je opravdu delikátní a vyžaduje krátkou přípravu, důležité je ho nepřepéct, v podstatě ho stačí jen zlehka nechat zatáhnout .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 20min

    10min příprava

    10min vaření

  • 341 kJ / 81 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy3g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce tuňáka potřete olejem, osolte ho a opepřete.
  2. Na rozehřáté grilovací pánvi porce tuňáka krátce opečte , 3 minuty z každé strany při výšce steaku 2.5 cm. Po otočení posypte tuňáka natrhaným rozmarýnem.
  3. Podávejte například s dušenými fazolkami .




Ohodnoťte recept:
Steaky z tuňáka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat