Ingredience na
- K podávání
- 8 plátků
velké bagety
- nebo toustový chleba
- K přípravě
- 2 lžíce
oleje
- 1 ks
cibule
- oloupaná,nakrájená nadrobno
- 1 ks
oranžová paprika
- nakrájená na kostičky
- 200 g
ochucené rajčatové omáčky ve sklenici
- 1 lžíce
kaparů
- 4 ks
vejce
- 4 špetky
soli
- 4 špetky
mletého pepře
- Na posypání
- 4 lžíce
strouhaného parmezánu
- 4 lžíce
strouhaného sýra mozzarella
- 0.5 hrnku
nasekané čerstvé petrželky
TIP:
K přípravě můžete použít hotové , ochucené omáčky , které se používají například k přípravě těstovin .Dobré jsou například různé druhy rajčatových omáček Panzani , Franz Josef Kaiser a další .