Prostreno.cz

Karbanátky z rybího filé

Karbanátky z rybího filé pečené v troubě.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 55min

    30min příprava

    25min vaření

  • 881 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy14g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C .
  2. Plech na pečení vyložte pečící fólií a potřete ji olejem.
  3. Rybí filé nakrájejte nadrobno a nasypte ho do misky.
  4. Přidejte nakrájenou šalotku ,rozšlehané vejce, sůl, pepř , kmín , nakrájenou petrželku a nastrouhanou limetkovou kůru.
  5. Směs promíchejte , pokud by vám hmota na karbanátky vyšla moc řídká a nedržela pohromadě, přidejte trochou mouky nebo kukuřičného škrobu.
  6. Hladkou mouku na obalení smíchejte s kukuřičným škrobem a mandlemi .
  7. Ze směsi rybího filé tvarujte vyšší karbanátky , ( nejlépe koule ).
  8. Karbanátky obalte v rozšlehaných vejcích a poté v připravené mouce s mandlemi . Mouku lehce přitlačte ke karbanátkům.
  9. Karbanátky pokládejte na připravený plech a pokapejte je lehce olejem.
  10. Pečte v předehřáté troubě 25 minut .
  11. Před podáváním posypte karbanátky nakrájenou pažitkou.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Nudle Hoisin

(3 hlasů)

Květákové placičky

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z rybího filé

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat