Prostreno.cz

Pikantní hovězí maso

Ostré , provoněné kořením , nejlepší je druhý den po uvaření .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 558 kJ / 133 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy16g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V hrnci zahřejte olej , přidejte maso a opečte ho ze všech stran .
  3. Vmíchejte nakrájenou cibuli, česnek a míchejte přibližně 3 minuty.
  4. Přidejte kardamom, bobkový list , mletou papriku, sůl, koriandr, kmín a kajenský pepř .
  5. Přilijte hovězí vývar a přikryté duste doměkka. Pokud je potřeba ,přidejte během dušení ještě trochu vývaru.
  6. Maso zahustěte tmavou instantní jíškou. Nebo připravte klasickou jíšku z tuku a mouky.
  7. Podávejte s rýží a lístky koriandru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,25g
  • Sacharidy:

    376,51g
    • Cukry:

      12,02g
  • Tuky:

    116,93g
  • Vláknina:

    24,75g

Aktivita pro spálení: 133 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí špíz

(6 hlasů)

Pstruh s brokolicí

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pikantní hovězí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat