Prostreno.cz

Pikantní hovězí maso

Ostré , provoněné kořením , nejlepší je druhý den po uvaření .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 807 kJ / 192 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy12g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V hrnci zahřejte olej , přidejte maso a opečte ho ze všech stran .
  3. Vmíchejte nakrájenou cibuli, česnek a míchejte přibližně 3 minuty.
  4. Přidejte kardamom, bobkový list , mletou papriku, sůl, koriandr, kmín a kajenský pepř .
  5. Přilijte hovězí vývar a přikryté duste doměkka. Pokud je potřeba ,přidejte během dušení ještě trochu vývaru.
  6. Maso zahustěte tmavou instantní jíškou. Nebo připravte klasickou jíšku z tuku a mouky.
  7. Podávejte s rýží a lístky koriandru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,70g
  • Sacharidy:

    323,20g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    233,63g
  • Vláknina:

    96,00g

Aktivita pro spálení: 192 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pikantní hovězí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat