Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 09.08.2022

Ivana 10.08.2022

Na takové kuřecí nudličky mám zase po návštěvě vašeho webu velkou chuť. Jak vy to jenom děláte, že mně vždy přemluvíte abych si udělala nějakou dobrou večeři? Máte na mě dobrý vliv, snad i na ostatní.

Věra Ivana 08.09.2022

No tak to jsme rády že tě tady na webíku inspirujeme. Od tooh je podle mě i tento web založen aby si z něj lidé brali příklad. A co třeba vy holky rády vaříte? Když už jsme zase u toho jídla. Hihi.

Terka Ivana 08.09.2022

O takových nudličkách od manžela si mohu jenom nechat zdát. Víte, on je hrozné nemehlo a do takových činností jako je vaření se ani nepouští. No viděly byste sami, to by bylo velké neštěstí.

Lada Ivana 08.09.2022

Holky, podle toho jak si tady vzájemně píšete, tak asi každá umíte dobře vařit. Víte, já jsem jenom začátečník. Mohla byste mi některá říct, jestli je e-shop zgastro .cz dobrý na nákup prvního vybavení do kuchyně, prosím?

Terka Ivana 08.09.2022

Hele Lado, o ten obchod se rozhodně vůbec neboj. Já jsem tam nedávno kupovala titanové nádobí a byla jsem moc a moc spokojená. Opravdu se jedná o profíky ve svém oboru, budeš mít radost už jen při klikání na obchodě, tak při přebírce zboží.

Anonym 13.08.2022

Anonym 13.09.2022

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat